Nieuws

Vrijdag 09 Juni 2023

Vaude en Silca Seatpacks

Nu in de showroom: de Silca en Vaude seatpacks. Voor u door ons geselecteerd en getest als de beste keuze voor de serieuze fietser. Wees altijd voorbereid en neem uw binnenband, pomp en gereedschap rammelvrij en veilig mee aan uw zadel. Wij installeren de verschillende modellen graag direct voor u!

Lees meer »

Zaterdag 18 November 2017

Nieuw! Leenfiets bij reparatie

Leenfiets bij uw reparatie? Om u nog beter van dienst te zijn en wij het belangrijk vinden dat u mobiel blijft kunnen wij u nu goede leenfietsen aanbieden als u uw fiets voor onderhoud of reparatie in onze werkplaats laat uitvoeren. Als u de fiets bij ons heeft aangeschaft is dit zelfs helemaal gratis! Vraag ernaar in de winkel.

Leenfiets service bij Top Bikes

Vrijdag 12 Februari 2016

Regen? Agu GO regenkleding!

Sinds kort hebben wij de nieuwe collectie Agu GO regenkleding in de showroom en op Topbikes.nl. Perfect voor dagelijks gebruik. Combineer de kleuren, mix en match. Blijf droog met de ademende, water en winddichte regenpakken. Bestel online in de webwinkel of kom langs voor het beste advies.

Bestel de Agu GO regenkleding

Vrijdag 05 Juni 2015

Top Bikes Strava Club: Doe mee!

Nieuw: Top Bikes is nu ook als club op Strava. Word nu lid van de Top Bikes club en doe mee met de uitdagingen. De leden van deze club delen allemaal 1 passie: Fietsen! Daag jezelf uit en eindig hoog in de wekelijke klassementen en meet je met de andere leden van het Top Bikes fiets squadron. Als we 30 leden hebben gaan wij ook prijzen en bonussen verdelen onder de weekwinnaars.

Top Bikes Strava Club

Woensdag 03 Juni 2015

Emonda ALR: Lichtgewicht klasse

De nieuwe Trek Emonda ALR aluminium racefietsen zijn nu bij ons in de showroom te testen en te bekijken. De unieke Emonda ALR modellen zijn de meest lichtgewicht aluminium racefietsen verkrijgbaar met complete Shimano 105 of Shimano Ultegra 11 speed groepen. De frames zijn voorzien van de nieuwste technieken voor de beste prestaties. Bekijk de Trek Emonda ALR modellen in onze webwinkel of kom langs voor een presentatie en proefrit.

Trek Emonda ALR Modellen

Vrijdag 14 November 2014

Topbikes.nl: Nieuw en verbeterd

Welkom op onze nieuwe webwinkel. Topbikes.nl is compleet vernieuwd met veel nieuwe functionaliteiten en een frisse, strakke uitstraling. U kunt nu overzichtelijk onze gehele catalogus online bekijken en bestellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Den Haag voor de beste service. Online en offline de specialist voor Trek fietsen en meer dan 10.000 premium artikelen van de beste merken!

Lees meer »

Zaterdag 17 November 2012

Mio Fietsnavigatie: Het beste advies

Kaartleesklemmen zijn vanaf nu verleden tijd: Wij hebben de oplossing voor de fietsvakanties of plezierritten. Wij zijn sinds kort Premium verkooppunt van de Mio Cyclo fietsnavigatie systemen. U kunt bij ons de gehele collectie zien en wij kunnen u perfect adviseren over de verschillende modellen. De Mio series zijn geavanceerde navigatie systemen voor de fiets die ontworpen zijn om u perfect op weg te helpen. Ieder Mio model is uitgerust met standaard kaarten en heeft zeer uitgebreide mogelijkheden als luxe fietscomputer. De Mio Cyclo modellen zijn volledig waterdicht en hebben een batterijduur van meer dan 10 uur. Ideaal voor de fiets. U bent van harte welkom in de showroom voor het beste advies, wij demonstreren de verschillende modellen graag!

Bekijk de Mio Cyclo Collectie

Maandag 23 Juli 2012

Trek World 2013: Nu op Facebook

De afgelopen week zijn wij getrakteerd op een prachtige introductie van de Trek 2013 collectie in Frankfurt. Trek World 2013 stond bol van nieuwtjes, techniek en prachtige Trek fietsen. Van dit exclusieve bezoek aan Trek World hebben wij een foto overzicht gemaakt met de focus op de nieuwste modellen en de nieuwste technologie. Kijk snel op de Top Bikes Facebook voor ons reisverslag en een impressie voor wat 2013 gaat bieden.

Ga naar Top Bikes Facebook

Vrijdag 08 Juni 2012

Nieuw: Bel mij terug service

Om u tijdens de drukste dagen nog beter van dienst te zijn hebben een nieuwe optie toegevoegd aan onze website. U kunt aan de rechterzijde van de site een knop vinden waarmee u het bel mij terug systeem kunt kiezen. Hiermee kunt u direct een moment kiezen wanneer u door ons terug gebeld kunt worden. Het is mogelijk om een dagmoment te selecteren of zo spoedig mogelijk (binnen een half uur). Hierdoor kunnen wij u perfect te woord staan voor al uw vragen. Ga direct naar de klantenservice voor meer informatie.

Bel mij terug

Donderdag 01 Maart 2012

Trek Dealer of the Year 2011

Met trots melden wij dat wij behoren tot de beste dealers van Nederland. Wij zijn voor de tweede maal bekroond met het predikaat: Trek Dealer of The Year 2011. Dit houdt in dat wij het afgelopen jaar hebben bewezen dat wij als officieel dealer de beste service, de meest complete collectie en de passie bezitten die het merk Trek waardig is. 2012 wordt het jaar waarin wij met Trek de service tot een nog hoger niveau gaan tillen. Wij willen u laten genieten van uw nieuwe Trek zonder zorgen, onze professionele werkplaats is helemaal up to date en onze kennis van alle Trek modellen zijn de basis voor uw rijplezier. U bent van harte welkom om de nieuwe 2012 collectie te bekijken!

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar