Geschiedenis van Top Bikes

Topbikes en Topbikes.nl vandaag de dag
Top Bikes is niet meer weg te denken uit de hofstad. Een bekroond en modern fietsbedrijf waar zowel Online gewinkeld kan worden en waar mensen in de showroom komen om zich te vergapen aan de Trek fietsen of accessoires van de beste merken.

De modernste technieken worden gebruikt in de werkplaats en meer dan 150 reparaties worden er per week uitgevoerd aan de meest uiteenlopende soorten fietsen. Met een gratis SMS dienst voor de klanten en een constante ontwikkeling op het gebied van techniek en service.

Top Bikes: Geboren uit passie
Top Bikes is de passie van Thom en Patrick Ludovici. Vader en zoon met een liefde voor fietsen en de wielersport. En bij elkaar meer dan 50 jaar ervaring op fietsgebied. Beide werken samen met een vast team in de winkel met een perfecte opleiding en veel ervaring.

Top Bikes zoals wij deze vandaag de dag kennen is ergens begonnen. In vogelvlucht gaan wij hieronder langs onze geschiedenis.Het Begin. (jaren 50
)
In de jaren 50 van de vorige eeuw is op de Elandstraat 89 in Den Haag Vesting rijwielen begonnen met de verkoop en reparatie van fietsen. Op dezelfde locatie in de stad als waar wij als Top Bikes meer dan 20 jaar gevestigd zitten. Traditie en passie is altijd een van de belangrijke factoren geweest die het mogelijk hebben gemaakt om vele generaties de weg op te sturen met een mooi stalen ros.

De merken die werden verkocht waren in die tijd zeer traditioneel en waren het toonbeeld van betrouwbaarheid. Hier kwamen de mensen voor een prachtige Empo of Vesting fiets.Witte Fietsen. (jaren 60 tot 90)

In de jaren 60 was er veel vernieuwing. De maatschappij veranderde en er werden keuzes gemaakt. Witte Rijwielen begon met nieuwe merken in de showroom te plaatsen. Hier is de basis gelegd om later bekend te worden als een van de bekendste Kreidler en Batavus verkooppunten van Den Haag.

Iedere Hagenaar heeft voor de etalage ruit gekeken naar de nieuwste Kreidler modellen en voor velen was dit de plek om de juiste onderdelen te vinden voor de nu klassieke brommers. Tientallen jaren hebben vader en zoon Witte op deze plek de winkel gehad. Mede door deze geschiedenis is er op het plein voor de winkel een prachtig beeld geplaatst die iedere hagenaar wel kent. 'De fietser'.
Top Bikes (jaren 90 tot nu)
In de jaren 90 was de vader van Werner Witte al vele jaren uit de zaak en werkte hij samen in de winkel met zijn vrouw. De focus lag toen alleen op Batavus fietsen en Kreidler was verdwenen uit het straatbeeld. Dit is het moment waarop Werner aan ons het stokje overdroeg.

Enkele jaren daarvoor was Top Rijwielen gestart met de verkoop van gebruikte fietsen en dhr. Witte zag ons niet als concurrentie, maar als een aanvulling op zijn werk. Na de overname is dhr Witte gaan genieten van zijn pensioen en zij wij aan de slag gegaan om de traditie voort te zetten.

Ingrijpende verbouwingen en het moderniseren van de oude traditionele fietsenwinkel heeft ervoor gezorgd dat wij ons konden profileren als een van de beste fiets verkoop en servicepunten in de stad. Wij verkochten zowel sportieve fietsen (Raleigh en Nishiki) en de normale stadsfietsen (Batavus, Sparta en Loekie).

Top Bikes vanaf 2000 - Bekroond:
In de laatste 14 jaar is er ook bij Top Bikes veel veranderd. Wij hebben onze passie voor wielrennen en fietsen in het algemeen gecombineerd met de verandering van de fietscultuur in Nederland. Wij zijn constant op zoek gegaan naar de beste merken, de beste kwaliteit en hebben ons al die jaren ontwikkeld in de fietstechniek in de werkplaats. Dit heeft geresulteerd in het moderne Top Bikes. Wij zijn al meer dan 8 jaar Trek fietsen Specialist en leveren van Trek de gehele collectie. Van Trek Racefiets tot prachtige Trek Urban Stadsfiets.

Door de vooruitgang in de fietstechniek en in het speciaal Trek USA durven wij te zeggen dat wij een van de betere Trek verkooppunten in Nederland zijn.

Meerdere malen bekroond als beste dealer van de Benelux. (2009 en 2011). Ook de accessoire collectie heeft de laatste 10 jaar een grote groei meegemaakt. Op dit moment hebben wij de dealerschappen van de beste merken en hebben wij meer dan 10.000 artikelen direct in voorraad. Een leuk weetje: Ook verkopen wij nog steeds Empo fietsen. Al meer dan 60 jaar op hetzelfde adres. Uit nostalgie en ons geloof in de kwaliteit.
Topbikes.nl: Een nieuwe stap

Wij geloven in vernieuwing en service en mede daardoor zijn wij 6 jaar geleden begonnen met een professionele webwinkel die volledig gecombineerd is met onze showroom. Online Shoppen is bij ons 24 uur per dag mogelijk met de nieuwste technieken op webwinkel gebied en de mooiste collecties.

Topbikes.nl is constant in ontwikkeling om de beste gebruikservaring te geven en om de verzending en service na aankoop op het hoogste niveau te brengen. Ons team is dagelijks bezig om ervoor te zorgen dat Online Shoppen veilig is en u op de beste manier van dienst te zijn. Wilt u niet online bestellen en de artikelen in het echt zien? Geen probleem. Onze winkel blijft nog vele jaren onderdeel van de Hofstad.Thom en Patrick Ludovici - 1993

Tijdens een Gentlemenkoers op het parcours van Ahoy in Rotterdam. Foto genomen in 1993. Nu nog steeds iedere dag bezig met hun passie bij Top Bikes in Den Haag en ook nog steeds fanatiek op de racefiets. Volg onze progressie en statisieken op Strava.

Race Statisieken Patrick opStrava 

Race statisieken Thom opStrava   

Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   9:00 - 17:30
Woensdag   9:00 - 17:30
Donderdag   9:00 - 17:30
Vrijdag   9:00 - 17:30
Zaterdag   9:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar