Tweedehands Fietsen

Tweedehands Fietsen bij Top Bikes: Kwaliteit en betrouwbaarheid
Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare tweedehands fiets? Top Bikes heeft altijd een mooi assortiment tweedehands fietsen waar u nog jaren plezier van kunt hebben. Er is bij ons altijd een ruime collectie verschillende tweedehands fietsen beschikbaar die met alle zorg zijn onderhouden en nagezien. 

Bij Top Bikes zorgen wij voor dat wij voor ieder budget de juiste tweedehands fiets in de collectie hebben. U bent altijd welkom voor een proefrit en goed advies! Omdat onze collectie zo snel wisselt kunt u het huidige aanbod gebruikte fietsen alleen in de showroom vinden.

Voordelen om uw tweedehands fiets bij Top Bikes aan te schaffen:

  • Altijd een mooie tweedehands fiets in voorraad
  • Met minstens 2 maanden garantie
  • Tweedehands fietsen worden altijd technisch nagezien
  • Voor ieder budget de juiste tweedehands fiets
  • Zowel gebruikte stadsfietsen als sportfietsen
  • Ook inruil mogelijk!


Tweedehands stadsfietsen | dames / heren
Wij leveren tweedehands stadsfietsen voor dames en heren in alle prijsklassen en uitvoeringen. Of u nu een traditionele stadsfiets zoekt of een luxe fiets met sportieve eigenschappen, wij hebben de juiste tweedehands fiets voor u in voorraad. Natuurlijk worden deze rijklaar geleverd en is deze volledig nagezien zodat u nog jaren kunt genieten van uw aanschafte tweedehands fiets.

Tweedehands Racefietsen , Mountainbikes en Recreatieve fietsen
Ook op sportief gebied hebben wij een collectie tweedehands fietsen.  Gebruikte racefietsen en mountainbikes worden aan onze klanten geleverd na een strenge technische controle waarbij alle slijtageonderdelen worden vervangen indien dat nodig is. Door onze specialisatie op sportief gebied kunnen wij u perfect adviseren over de aanschaf van een tweedehands race of sportfiets

Garantie bij aanschaf van een tweedehands fiets.
Als u een tweedehands fiets bij ons aanschaft zijn onze normale garantievoorwaarden van toepassing. Alle tweedehands fietsen in ons assortiment worden voor de verkoop volledig nagezien en de fiets krijgt een volledige onderhoudsbeurt. Daardoor kunt u vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid van onze gebruikte fietsen. Op onze gebruikte fietsen krijgt u altijd minstens 2 maanden garantie.

Uw Tweedehands fiets inruilen?
U heeft een Tweedehands fiets en u wilt deze inruilen voor een ander model? Dat is bij Top Bikes gewoon mogelijk. U kunt bij ons altijd fietsen inruilen, zowel bij aanschaf van een nieuwe fiets als een van onze tweedehands fietsen. U bent altijd van harte welkom voor vrijblijvende taxatie van uw oude fiets en bepalen wij in overleg de inruilprijs.

Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   9:00 - 17:30
Woensdag   9:00 - 17:30
Donderdag   9:00 - 17:30
Vrijdag   9:00 - 17:30
Zaterdag   9:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar