Bontrager Fietsbanden

Trek Madone 2021
Top Bikes - Bontrager fietsbanden Specialist

Als fietsliefhebbers weten we hoe belangrijk de juiste banden zijn voor een optimale fietservaring. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan Bontrager fietsbanden van hoge kwaliteit voor verschillende soorten fietsen en rijstijlen. Onze Bontrager fietsbanden zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden uitstekende prestaties op elk terrein. Of je nu op zoek bent naar banden voor op de weg, off-road of stadsritten, wij hebben de perfecte banden voor jou.

Onze selectie omvat populaire modellen zoals de Bontrager R3 Hard-Case Lite Road Banden, de Bontrager XR2 Team Issue MTB banden, de Bontrager H2 Hard-Case Ultimate Hybrid Banden en de Bontrager CX3 Cyclocross Banden. We bieden ook verschillende maten en breedtes, zodat je de perfecte pasvorm voor je fiets kunt vinden. Bekijk ons assortiment en ontdek waarom Bontrager fietsbanden een populaire keuze zijn onder fietsers over de hele wereld.


Bontrager fietsbanden in onze werkplaats: 
In onze werkplaats werken wij regelmatig met de Bontrager producten en omdat wij van het Top Bikes team allemaal actieve fietsers zijn kunnen wij onze ervaringen met u delen om u het beste advies te geven.


Tubeless Ready:
Wij maken uw race en mountainbike banden graag Tubeless en hebben al sinds de introductie van dit systeem ervaring met het juist toepassen van deze nieuwe technieken. De voordelen: een lagere rolweerstand, er kan met een lagere druk worden gereden en eventuele kleine lekken worden automatisch gedicht door de speciale latex in de band. In de werkplaats bent u van harte welkom om dit op uw fiets uit te voeren.

Uw wilt meer weten over de Bontrager fietsbanden ? Kom langs in onze showroom!


Trek  U wordt goed geadviseerd over de verschillende keuzes
Trek  Uitstekende materiaal en productkennis
Trek  U bent altijd welkom in onze showroom in Den Haag

Trek  In onze werkplaats monteren wij de Bontrager producten graag voor u


Trek Madone Disc Dura Ace Trek Madone IsoSpeed Trek Madone SLR cockpit
 

Welke Pirelli banden kunt u bij Top Bikes vinden?

  • Bontrager R2 en R3 Race
  • Bontrager R1
  • Bontrager XR mountainbike banden
  • Bontrager H-series stadsbanden
  • De gehele Bontrager banden collectie

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar