Cassettes

Cassettes Shimano | Sram | Campagnolo | Miche
De cassettes van Shimano, Sram en Campagnolo behoren allemaal tot onze collectie. Shimano, Sram en Campagnolo gebruiken de nieuwste technieken voor hun cassettes en zorgen voor een optimale cassette overbrenging op ieder type fiets. Wij hebben cassettes voor race, mountainbike of sportfiets in alle prijsklassen!

Shimano en SRAM Cassettes:
Een brede keuze uit cassettes voor de gehele modellen lijn uit de shimano collectie. Shimano heeft voor o.a voor de nieuwste 12 speed Shimano XT, GRX en XTR  een brede groep combinaties zodat voor ieder type rijder een juist verzet verkrijgbaar is. De techniek en ontwikkeling staat niet stil en Sram weet dat als de beste. Sram cassettes die worden gebruikt door de professionals en de beste off road rijders. De speciale cassettes maken gebruik van slimme technieken voor optimaal schakelen.

Campagnolo Cassettes:
italiaanse topkwaliteit. De Campagnolo cassette is de hardste, de beste en de meest geavanceerde types op de markt. Voor iedere Campagnolo groep is er de juiste cassette bij ons verkrijgbaar.

Wij kunnen u perfect adviseren over alle verschillende cassettes en deze in onze werkplaats professioneel en binnen 1 werkdag monteren.

In onze showroom vindt u onze volledige actuele collectie en helpen wij u graag bij uw keuze. Door de grote vraag in verband met wereldwijde schaarste in verband met COVID-19 kunnen wij u onze cassettes alleen leveren in de showroom en werkplaats en verzenden wij deze niet meer via onze webwinkel. Door onze slimme planning en grote voorraad kunnen wij altijd 95% van de Shimano,  Campagnolo, Miche en Sram collectie leveren.

U bent van harte welkom!

 

 

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar