Kettingen

Kettingen | KMC | Shimano | Campagnolo | Sram
Wij hebben een grote collectie kettingen voor alle versnellings sytemen. Voor iedere groep hebben wij het juiste model ketting. Van Shimano 105 ketting tot Sram Red 22 of Campagnolo Record. Wij leveren voor alle systemen van 7, 8, 9, 10,  11 en 12 speed cassettes.

KMC Kettingen:
Een goed high end alternatief zijn de befaamde KMC kettingen. De hoogste kwaliteit met de slimste ketting ontwerpen zorgen voor een langdurig en storingsvrij gebruik. Door het grote aanbod van KMC is er een scala aan kettingen. Van standaard 8 speed KMC kettingen tot de beste titanium types zoals de KMC X10SL Gold of de nieuwe 11 speed modellen. KMC behoort tot de beste fabrikant van kettingen op de wereld.

Wij kunnen u perfect adviseren over alle kettingen en deze in onze werkplaats professioneel en binnen 1 werkdag monteren.

In onze showroom vindt u onze volledige actuele collectie en helpen wij u graag bij uw keuze. Door de grote vraag in verband met wereldwijde schaarste in verband met COVID-19 kunnen wij u onze kettingen alleen leveren in de showroom en werkplaats en verzenden wij deze niet meer via onze webwinkel. Door onze slimme planning en grote voorraad kunnen wij altijd 95% van de Shimano, KMC en Campagnolo collectie leveren.

U bent van harte welkom!

 

 

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar