Pirelli FIetsbanden

Trek Madone 2021
Top Bikes - Pirelli banden Specialist

Pirelli fietsbanden voor race, mountainbike en gravelfietsen. Als je op zoek bent naar hoogwaardige fietsbanden die garant staan voor kwaliteit en prestatie, ben je bij ons aan het juiste adres. De Pirelli fietsbanden zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om de beste rijervaring te bieden, of je nu een professionele wielrenner of een recreatieve fietser bent. De Pirelli banden zijn gemaakt om te presteren onder alle omstandigheden en we hebben een breed scala aan modellen voor elk type fietser.

Pirelli P-Zero race banden:
Van de P Zero voor de racefiets tot de Cinturato Gravel voor avontuurlijke ritten, wij hebben de perfecte band voor jouw behoeften. Bij Pirelli hebben ze een lange geschiedenis in het produceren van banden voor allerlei voertuigen, en fietsbanden zijn daar geen uitzondering op. Met onze ervaring en expertise in de bandenindustrie weten we precies wat nodig is om hoogwaardige fietsbanden te maken.En als je vragen hebt over onze fietsbanden, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte band voor jouw fiets.


Pirelli fietsbanden in onze werkplaats: 
In onze werkplaats werken wij regelmatig met de Pirelli producten en omdat wij van het Top Bikes team allemaal actieve fietsers zijn kunnen wij onze ervaringen met u delen om u het beste advies te geven.


Tubeless Ready:
Wij maken uw banden graag Tubeless en hebben al sinds de introductie van dit systeem ervaring met het juist toepassen van deze nieuwe technieken. De voordelen: een lagere rolweerstand, er kan met een lagere druk worden gereden. Eventuele kleine lekken worden automatisch gedicht door de speciale latex in de band. In de werkplaats bent u van harte welkom om dit op uw fiets uit te voeren.
 

Trek  Bekijk de Pirelli Banden Collectie via de officiele website

Uw wilt meer weten over de Pirelli fietsbanden ? Kom langs in onze showroom!


Trek  U wordt goed geadviseerd over de verschillende keuzes
Trek  Uitstekende materiaal en productkennis
Trek  U bent altijd welkom in onze showroom in Den Haag

Trek  In onze werkplaats monteren wij de Pirelli producten graag voor u


Trek Madone Disc Dura Ace Trek Madone IsoSpeed Trek Madone SLR cockpit
 

Welke Pirelli banden kunt u bij Top Bikes vinden?

  • Pirelli P-Zero
  • Pirelli Cinturato
  • Pirelli Scorpion
  • Pirelli banden accessoires
  • Pirelli Specials

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar