Trek Marlin Mountainbikes

Trek X-caliber Hardtail Mountainbikes
Trek Marlin Hardtail mountainbikes

Welkom op de beste plek in de hofstad voor Trek Marlin mountainbikes! Hier vindt u alles wat u moet weten over deze indrukwekkende reeks off-road fietsen die zijn ontworpen om uw fietservaring naar een hoger niveau te tillen. Met hun perfecte balans tussen prestaties, betrouwbaarheid en betaalbaarheid zijn Trek Marlin mountainbikes de ideale keuze voor zowel beginnende als ervaren mountainbikers.

De Trek Marlin-serie omvat verschillende modellen, elk afgestemd op specifieke behoeften en voorkeuren. De belangrijkste types in de serie zijn de Marlin 4, Marlin 5, Marlin 6 en Marlin 7. Elk model heeft zijn eigen unieke kenmerken en specificaties, zodat u de perfecte mountainbike kunt vinden die aan uw eisen voldoet.

Welke Trek Marlin mountainbikes?

De Marlin 4 is het instapmodel, perfect voor beginners die net beginnen met mountainbiken. Met zijn duurzame frame en betrouwbare componenten is deze fiets gemaakt om de uitdagingen van het off-road rijden aan te gaan.

De Marlin 5 is een veelzijdige mountainbike, geschikt voor zowel recreatief fietsen als het verkennen van ruiger terrein. Met zijn geavanceerde vering en verbeterde schakelmechanisme is deze fiets perfect voor diegenen die hun vaardigheden willen verbeteren. De Marlin 6 is een hoogwaardige mountainbike met een breder scala aan versnellingen, ideaal voor klimmen en afdalen op uitdagende trails. Dit model heeft een verbeterde voorvork en hydraulische schijfremmen, wat zorgt voor een soepele en responsieve rijervaring. De Marlin 7 is het topmodel in de serie en is ontworpen voor ervaren mountainbikers die op zoek zijn naar de beste prestaties. Met zijn lichte aluminium frame, hoogwaardige componenten en geavanceerde veringssysteem is dit de ultieme fiets voor de meest veeleisende off-road avonturen.

Kom gezellig bij ons langs voor de specificaties, prijzen en beschikbaarheid van deze geweldige Trek Marlin mountainbikes. Ontdek waarom Trek Marlin mountainbikes de perfecte keuze zijn voor uw volgende off-road avontuur!


De beste pasvorm voor iedereen: Smart Wheel Size
De Marlin is er in zeven framematen. Smart Wheel Size maakt dat elke rijder/rijdster de snelste wielmaat krijgt die bij zijn of haar lengte past. De grotere framemanten hebben 29’er wielen terwijl de kleinere framematen beter passende 27.5 inch wielen hebben. Dankzij geïntegreerde bevestigingspunten voor een drager en zijstandaard is de Marlin als mountainbike ook bruikbaar voor woon-werkverkeer. Het frame is geschikt voor montage van een dropper zadelpen met interne kabelgeleiding.

 

Trek  Bekijk de nieuwste collectie Trek Marlin modellen

Uw wilt meer weten over de Trek Marlin mountainbikes ? Kom langs in onze showroom!
 

Trek  Inclusief compleet servicepakket met een waarde tot 420 euro of maximale korting!
Trek  U wordt goed geadviseerd over de verschillende keuzes
Trek  Heel veel ervaring op het gebied van Trek sportfietsen
Trek  Uitstekende materiaal en productkennis
Trek  U bent altijd welkom in onze showroom in Den HaagTrek X-Caliber Cable Routing Trek X-Caliber Drivetrain Trek X-caliber series


Welke Trek Marlin Mountainbikes kunt u bij Top Bikes vinden?

  • Trek Marlin 4
  • Trek Marlin 5
  • Trek Marlin 6
  • Trek Marlin 7
  • Trek Marlin 8

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar