Trek Project One Mountain

Trek Project One: Trek Top Fuel | Trek Fuel EX | Trek Procaliber

Trek Project One Racefietsen Introductie

In het nieuwe Trek Project One programma bij Top Bikes kunt u kiezen uit vier wapens met ieder zijn specifieke eigenschappen. De Trek Project One  mountainbike modellen zijn volledig zelf samen te stellen door het kiezen van kleuren, groepen en onderdelen. Daardoor krijgt u een Trek mountainbike die helemaal naar uw smaak en maat is opgebouwd!

Trek Inclusief compleet servicepakket t.w.v 500 euro
Trek U wordt op de best mogelijke manier geadviseerd
Trek Heel veel ervaring op het gebied van Trek mountainbikes
Trek Uitstekende materiaal en productkennis
Trek U bent altijd welkom in de showroom
Trek Advies over de keuzes in groepen en materiaal
Trek Kortom: Wij zijn uw perfecte Project One partner
 

Stel uw Project One fiets samen
Uit welke off road modellen kan er worden gekozen in 2021?

Trek Trek Supercaliber
Trek Trek Fuel EX
Trek Trek Top Fuel
Trek Trek Rail
Trek Trek Slash

Vraag in de showroom naar de actuele richtprijzen van de standaard modellen, de levertijden zijn voor de 5 basisdesigns vaak binnen 10 dagen.
Wij adviseren u graag!Techniek van de Project One:

De Trek Project One off road modellen zijn  het resultaat van jaren ontwikkeling en design. Met deze mountainbikes wordt een perfecte balans gevonden tussen gewicht, rijkwaliteiten en duurzaamheid. Door het Trek Project One systeem kunt u de Trek helemaal naar uw smaak aanpassen. Van tandwielverhouding tot kabelkleur, van groep tot wielset. Alles is mogelijk om uw droomfiets werkelijkheid te maken. Trek is een van de weinige fabrikanten in de wereld die zijn gehele research en ontwikkeling van begin tot eind volledig in eigen hand heeft. Tot aan de in Waterloo Wisconsin handgebouwde carbon frames toe. Alles is in het werk gezet om de beste mountainbikes ter wereld te bouwen.  

Trek Project One mountainbike aanschaffen? Top Bikes is uw partner!

Wij van Top Bikes zijn echte ervaringdeskundigen en de meeste medewerkers rijden op een van de Trek Project One modellen. Deze fietsen vragen veel aandacht en kennis van de sport en het modernste materiaal. Wij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technieken en begeleiden u volledig bij de aanschaf en zorgen ervoor dat uw materiaal perfect en op maat wordt afgeleverd.


Stel je Trek Project One fiets samen

Wilt u alles over Trek Project One weten?
Maak een afspraak met een van onze specialisten via info@topbikes.nl of 070-3621001 (tijdens onze openingstijden). Maatwerk vergt altijd een persoonlijke aanpak, wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar