Fiets onderhoud

Onderhoud van alle merken en type fietsen
Voor onderhoud aan uw fiets bent u van harte welkom, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw fiets. Door onze kennis van alle materialen en de jarenlange ervaring op fietsgebied kunnen wij uw stalen ros in topconditie houden en brengen. In de meeste gevallen staat de fiets weer dezelfde dag voor u klaar!

Stadsfietsen | Onderhoud
Wij doen het onderhoud aan fietsen van alle merken. Alles wordt afgesteld en gereinigd en de fiets komt weer in perfecte staat. Bij het binnenbrengen van de fiets geven wij het juiste advies voor reparatie of onderhoud. Slijtagedelen worden gecontroleerd en na overleg vervangen. De gesloten versnellingssytemen en remmen worden afgesteld op de juiste wijze. Bij deze complete check up hanteren wij een strikte lijst van aandachtspunten om ervoor te zorgen dat u veilig en zonder zorgen de weg op kunt. Voor fietsen met gesloten kettingkast hanteren wij een gereduceerd tarief.

Race | Mountainbike Onderhoud
Met onze ervaring in de wielersport weten wij precies wat een wielrenner of recreatieve fietser verlangt van zijn materialen. Wij kunnen uw racefiets of mountainbike perfect onderhouden en volgen bij de complete onderhoudsbeurten een strikte lijst van aandachtspunten. Hierdoor wordt het gehele technische aspect en functionaliteit van de fiets in topconditie gebracht. Na een onderhoudsbeurt staat de racefiets of mountainbike weer perfect afgesteld en gereinigd voor u klaar. Ook na deze onderhoudsbeurt bent u van harte welkom als er nog iets afgesteld of uitgelegd moet worden.

Sportfietsen | Hybride Onderhoud
Wij behandelen uw sportieve fiets met zorg en hanteren dezelfde werkwijze als met een racefiets of mountainbike. Alles wordt gereinigd en afgesteld en u kunt rekenen op de juiste behandeling die uw fiets nodig heeft. Bij het binnenbrengen van de fiets inspecteren wij wat aan vervanging toe is en overleggen wij met u wat de kosten zullen zijn. Bij de complete check up hanteren wij dezelfde lijst met aandachtspunten als met een racefiets of mountainbike.

Staat uw type fiets er niet bij?
Wij onderhouden praktisch alle soorten fietsen en wij hebben hier ook de juiste middelen voor. Kom langs bij onze showroom/werkplaats en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom.

Leenfiets service
Nieuw! U heeft bij ons nu de mogelijkheid om een leenfiets mee te krijgen als u uw fiets bij ons laat repareren of onderhouden. Als u uw fiets bij ons heeft aangeschaft is deze service zelfs helemaal gratis! Andere klanten zijn natuurlijk ook van harte welkom, U kunt deze gebruiken ongeacht hoe lang de reparatie ook duurt. Vraag bij een van onze medewerkers naar de beschikbaarheid.


       

 

Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   9:00 - 17:30
Woensdag   9:00 - 17:30
Donderdag   9:00 - 17:30
Vrijdag   9:00 - 17:30
Zaterdag   9:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar