Speciale Reparaties

Kennis en expertise door eigen ervaringen
Voor racefietsen, mountainbikes en iedere andere sportieve fiets kunnen wij u perfect van dienst zijn. Het team van Top Bikes is zelf actief op wielersport gebied en kunnen veelal uit eigen ervaringen putten met de nieuwste groepen, onderdelen en technieken.
In onze professionele werkplaats kunnen wij uw high end fiets perfect afstellen, onderhouden en repareren.

Sram | Shimano | Campagnolo
Top Bikes is gecertificeerd voor de reparatie en montage van de modernste aandrijving systemen. Ook Shimano Di2 en Sram Red of eTap is bij ons in goede handen. Ons assortiment bevat ook de reserve onderdelen en cassettes van alle groepen zodat wij u hiermee weer perfect op weg kunnen helpen.

             

Tubeless Ready | Bij ons altijd welkom
Voor het gebruik van Tubeless ready banden zijn speciale wielen nodig die hiervoor geschikt moeten zijn. Wij voeren alle TLR producten van Schwalbe, Bontrager en Joe's No Flat zodat wij u vakkundig kunnen adviseren en de banden eventueel kunnen monteren. Hierdoor bent u er zeker van dat de tubeless ready banden perfect worden geplaatst en u kunt genieten van dit relatief nieuwe systeem.

Trainingscomputers en Garmin Connect
Het team van Top Bikes gebruikt en test de meeste trainingssystemen van Garmin, Wahoo en Bontrager en hebben veel ervaring met de software en apps. Wij kunnen u perfect adviseren over de mogelijkheden en stellen uw systemen af op uw wensen. Ook als u vragen heeft over de software kunnen wij dit voor u beantwoorden.

              

Hydraulische systemen | Schijfrem onderhoud
Schijfremmen vragen specifieke kennis, aandacht en gereedschap. In onze werkplaats zijn wij opgeleid om de hydraulische systemen van Shimano, Avid, Magura, Hayes (e.a) te onderhouden, ontluchten en vernieuwen. Ongeacht welk merk u rijdt, wij kunnen u hierin van dienst zijn. Veel onderdelen zijn direct in voorraad, wij hebben dealerschappen van alle bekende merken.

Top Bikes: Modern en vooruitstrevend
Wij zijn in de werkplaats constant bezig met vernieuwingen en de ontwikkelingen op (race)fiets gebied. Daardoor blijven wij het aanspreekpunt voor alle high end reparaties en kunt u erop rekenen dat wij uw materiaal met zorg en liefde behandelen zodat u de beste prestaties kunt neerzetten.
            

Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   9:00 - 17:30
Woensdag   9:00 - 17:30
Donderdag   9:00 - 17:30
Vrijdag   9:00 - 17:30
Zaterdag   9:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar